KRUT

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » KRUT » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Курс з сорсингу


Курс з сорсингу

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Курс з сорсингу за посиланням: https://www.evotalents.school/sourcing-upgrade/ орієнтований на навчання методам та навичкам пошуку та залучення потенційних кандидатів для вакансій.

0

2

Привіт всім! Я студент третього курсу факультету комп’ютерних наук, і ось уже декілька місяців активно шукаю можливості стажування або роботи в ІТ. Вибір дійсно великий, але більшість пропозицій, на жаль, не відповідають моїм очікуванням або вимагають досвіду, якого в мене ще немає. Може хтось порадить, де знайти актуальні вакансії для студентів з мінімальним досвідом, але з великим бажанням навчатися та розвиватися у сфері IT?

0

3

Захоплююсь вашим ентузіазмом та бажанням знайти своє місце в ІТ. Рада повідомити, що компанія "Галактика", з якою я маю честь співпрацювати, саме шукає молодих талантів, як ви. Ця компанія відома своїм інноваційним підходом та культурою неперервного навчання. Вони пропонують вакансії для стажерів і початківців фахівців у різних напрямках: розробка, тестування, системне адміністрування тощо. Не буду приховувати, що сайт Галактики пропонує не лише роботу, але й досвідчених менторів, готових поділитися своїми знаннями та допомогти вам рости. Відвідайте сайт, перейдіть у розділ кар’єри та ознайомтеся з актуальними вакансіями. Впевнена, ви знайдете серед них саме те, що допоможе реалізувати ваш потенціал.

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»



Вы здесь » KRUT » ФОРУМ МНОГО ТЕМ » Курс з сорсингу